Följ oss på facebook

"Kicki" Lidman - vill inspirera andra och mig själv

En bit silverplåt, en skärva från en svunnen tid, en knapp, eller en sten från den norrländska naturen är bara en del av det som inspirerar mig i mitt konsthantverk.

LIV – min senaste kollektion är en hyllning till kvinnor i alla generationer som besitter den styrka och det mod som krävs för att ge nya liv. I kollektionen ingår smycken med namnen Liv, Frö, Omtanke och Tillsammans. Inspirationen till dessa smycken infann sig när jag fick veta att jag skulle bli mormor. En glädjens stund. Bildgalleri

Visade kollektionen LIV för första gången på Galleri1 i november 2018 och den rönte stor uppskattning och såldes slut.

Tavelserien "nio liv" formar jag av tidlöst och vackert köksporslin som råkat gå i kras. Här har kattens nio liv inspirerat mig i mitt arbete. Skärvor och porslinsbitar får nya liv. Kattens form finns redan i faten. Det gäller bara att se den! Denna tavelserie fick uppskattning av Gustavsbergs Porslinsmuseum och har visats där ett antal gånger.

Lidman Ateljé
Torpvägen 38 (Sunnanå)
931 65 Skellefteå
Telefon: 070-309 42 71
Mobil: 070-309 42 71
Godkänd för F-skatt
Startsida |  Staffan Lidman |  Kicki Lidman |  Ateljén |  Ramverkstad |  Om oss |  About | Webbutik
Webbproduktion: C&E Webbguru