Följ oss på facebook

Inramningar 
"förnya ditt hem"

I vår ramverkstad kan vi sätta det mesta inom glas och ram. Det är bara fantasin som sätter stopp för vad som kan ramas in. Inga jobb är för små. Har du tex en gulnad passepartout eller en bild som lossnat, kom in till oss så hjälper vi dig. Vill du byta ram så hjälper vi också till. För oss är det alltid en rolig utmaning att hitta rätt ram till varje bild. Att en professionell inramning förlänger livslängden på konstverket gör ju inte saken sämre. Har du en affisch eller en karta som behöver limmas så fixar vi det också.

Lidman Ateljé
Torpvägen 38 (Sunnanå)
931 65 Skellefteå
Telefon: 070-309 42 71
Mobil: 070-309 42 71
Godkänd för F-skatt
Startsida |  Staffan Lidman |  Kicki Lidman |  Ateljén |  Ramverkstad |  Om oss |  About | Webbutik
Webbproduktion: C&E Webbguru